Εναέριος Χορός

Εναέριος Χορός σημαίνει έρευνα ... Η διδασκαλία σου δίνει αυτή την ευχαρίστηση να βλέπεις τους μαθητές σου να αλλάζουν από το ξεκίνημα και να ακολουθούν μια ανοδική πορεία μέσα από συνεχή προσπάθεια και επιμονή. Ο εναέριος χορός σε ηρεμεί σου δίνει συγκέντρωση και σου δυναμώνει το σώμα και το μυαλό. Καποια από τα πολύ βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει ένας δάσκαλος : Να τηρεί πρώτα τους κανόνες ασφαλείας ... να διδάσκει αυτά που γνωρίζει καλά και να συμβουλεύει τους μαθητές του να τσεκάρουν συχνά το σώμα τους με έναν φυσιατρο ή ορθοπαιδικό. Να θυμάστε πάντα ο εναέριος χορός απαιτεί σωστή συγκέντρωση και καλές αναπνοές.

Κατερίνα Σολδάτου

Ξεκίνησα σπουδές χορού σε πολύ μικρή ηλικία, αμέσως μετά από την επιστροφή μου από την Αγγλία, όπου γεννήθηκα και πέρασα τα πρώτα μου χρόνια. Πέντε μόλις χρονών άρχισα να μαθαίνω κλασικό μπαλέτο και κατά τα επόμενα χρόνια έλαβα τα διπλώματα του συστήματος RAD (Royal Academy of Dancing), στον τομέα του μοντέρνου χορού και της τζαζ.

Στη συνέχεια η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έφερε μέχρι τον Πανελλήνιο (ΠΓΣ) όπου για μερικά χρόνια ήμουν αθλήτρια του κλασικού αθλητισμού ενώ ταυτόχρονα σπούδαζα στο Deree College από όπου έλαβα πτυχίο Μάρκετινγκ (BSc Marketing).

Πολύ αργότερα ανακάλυψα το μεγάλο μου πάθος για τον εναέριο χορό που τελικά έγινε ο επαγγελματικός στόχος της ζωής μου. Έτσι σήμερα είμαι πιστοποιημένη καθηγήτρια Aerial Yoga. Πρόσφατα επιλέχθηκα και έλαβα μέρος σε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο της Ana Prada για καθηγητές εναέριου χορού (Aerial Master Class) που διοργάνωσε ο Οργανισμός ”Les Recontres De Dance Aerienne” (LRDA) στη Γαλλία. Μετά το σεμινάριο συνεργάζομαι με την Ana Prada σε θέματα χορού και είναι πλέον ο μέντοράς μου. Η Ana ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα ως προσκεκλημένη του AerialEverAfter και έλαβε μέρος ως καθηγήτρια στο σεμινάριο που διοργανώσαμε το Φθινόπωρο του 2014 στο ΟΑΚΑ.

Η δραστηριότητά μου η σχετική με τον εναέριο χορό περιλαμβάνει τη συνεχή βελτίωση της οργάνωσης των μαθημάτων Aerial Dance με βάση τις εγκαταστάσεις μας στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ, συμμετοχή σε ταινίες και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς καθώς και πολλές εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις σε ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης. Πρόσφατα πρωταγωνίστησα χορεύοντας στον αέρα, στην μικρού μήκους ταινία “Games of Trust” που διακρίθηκε κατακτώντας μια από τις δέκα καλύτερες θέσεις του διαγωνισμού του Ιδρύματος Ωνάση που οργανώθηκε από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Άνοιξη του 2014. Εμφανίζομαι στο video του τραγουδιού “Σ’ έναν άγγελο μιλώ” με Γιάννη Βαρδή και Μηδενιστή. Έχω κάνει την έναρξη σε μεγάλα “events”, όπως το No Limits και το Tattoo Athens Convention στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Tae Kwon Do. Έχω λάβει πολύ μεγάλη υποστήριξη και αγάπη απο τα media τα τελευταία χρόνια και αυτο βοηθάει και ενθαρρύνει τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης του συστήματος AerialEverAfter αλλά και εμένα προσωπικά για να γίνομαι καλύτερη μέσα από τη συνεχή προσωπική μου εξέλιξη σε θέματα χορού και περφόρμανς για τους μαθητές και τις μαθήτριές μου.

Ο χώρος του Beyond Aerial βρίσκεται μέσα στο κλειστό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι ...και ειναι η πρώτη σχολή εναέριου χορού στην Ελλάδα.

Η τοποθεσία μας

Address

Beyond Aerial at OAKA, Ολυπιακό Κέντρο Κολύμβησης.
Λεωφ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη, Μαρούσι T.K. 151 23, Αθήνα.

Beyond Aerial
Κατερίνα Σολδάτου
Πιστοποιημένη δασκάλα χορού (RAD) και aerial yoga
 694 9274632

Η Ομάδα

katerinasoldatou-logo-footer

Έφη Μπουζα

Είμαι η Έφη Μπουζα από την Καλαμάτα. Ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό pre-intermediate aerial silks training for instructors στη σχολή aerial ever after (στο ολυμπιακό στάδιο) πιστοποιημενο από την Κατερίνα Σολδατου. Είμαι επίσης πιστοποιημενη δασκάλα hatha yoga 200 RYS με πιστοποίηση από την yoga alliance.

 
lina-beyond-aerial

Λίνα Σίδερη

Ονομάζομαι Λίνα Σίδερη και είμαι εκπαιδεύτρια στην σχολή Beyond Aerial που στεγάζεται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Έχω ολοκληρώσει επιτυχώς τα εκπαιδευτικά προγράμματα εναέριου χορού «Elementary» και «Pre-Intermediate Aerial Silks», με εκπαιδεύτρια την Κατερίνα Σολδάτου. Επίσης, έχω λάβει μέρος στο project της σχολής «Connecting with nature» και συμμετείχα στο summer camp 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Πορτο Χέλι.

Σχετικά με μας